Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Експерти учат жените на... оргазъм

Експерти учат жените на... оргазъм

Експерти учат жените на... оргазъм - изображение
  Холандски специалисти в областта на сексуалната психология твърдят, че са успели да открият ключа към многовековната тайна на "възникването и съществуването на загадъчния и непредсказуем" женски оргазъм.

  Съгласно данните, предоставени от експертите, загадката на женския организъм се крие в особената работа на главния мозък на жените по време на най-силното им сексуално наслаждение.

  Изхождайки от това, че по време на оргазъм някои зони на женския мозък въобще не прекратяват своята работа, а други стават максимално активни, специалистите се надяват, че посредством създаването на аналогични условия ще успеят да научат да изпитват оргазъм тези представителки на женския пол, които никога в живота си не са успявали да получат пълноценно сексуално разтоварване.

За Framar.bg:

Още по темата:

3.0, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлТестовеФизиологияНовиниСнимкиАнкетиИсторияНаправления в медицинатаЗдравни съветиЗдравни проблемиОрганизацииСоциални грижиСпециалистиЛеченияРецептиХранене при...Алтернативна медицинаБотаникаСпортКлинични пътекиДиетиНормативни актовеЗаведения