Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Жените избират пазаруването пред секса?

Жените избират пазаруването пред секса?

Жените избират пазаруването пред секса? - изображение
Ново проучване показа, че жените са готови да се откажат от сексуалния живот за период между една и три години, ако имат правото да пазаруват без ограничения и им се решат финансовите проблеми.

Социолози от САЩ и Великобритания провели забавно интервю за ролята на секс в живота на жените в тези две страни. Те се опитали да разберат до колко жените биха заменили интимните ласки и при какви условия.

Оказа се, че по-голямата част от анкетираните са готови да забравят за интимния си партньор в период между 1 и 3 години при условие, че получат шанса да обогатяват гардероба си постоянно, а други решат всичките си финансови проблеми.

По-голяма част от анкетирани могат да се откажат от секс максимум за година и половина, докато 2% от участничките могат да забравят за него за 3 или повече години.

Когато ги попитали какво повече ви разочарова скъсана дреха или липсата на секс за един месец, 61% отговорили, че се разстройват много повече заради дрехите.

48% от жените признават, че се чувстват по-уверени и секси да излизат без придружител, но в красива вечерна рокля, отколкото в компанията на съпруг или приятел, но облечени в ежедневни дрехи.

Докато американките са готови да се откажат от секс за сравнително кратък период, то британките могат да се сбогуват с него и завинаги. 30% от тях отговорили, че в замяна на 2 милиона долара повече никога няма да спят с мъже през живота си.

При мъжете ситуацията е малко по-различна. 9% от тях споделят, че повече никога няма да погледнат жена, ако не им се налага да работят, а 3% са готови да се откажат от секса, докато любимият им футболен отбор не стане шампион. Едва 1 % от силния пол могат да се откажат от секса в замяна на една нощ с идеала им за жена или безкраен запас от любимия им алкохол.

За Framar.bg:

Още по темата:

3.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлФизиологияНовиниЗдравни съветиСнимкиАнкетиИсторияОрганизацииЗдравни проблемиНаправления в медицинатаТестовеСпециалистиСоциални грижиХранене при...Алтернативна медицинаРецептиЛеченияБотаникаСпортПатологияКлинични пътекиДиетиНормативни актовеЗаведения