Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Жените, практикуващи йога, изпитват по-силен оргазъм

Жените, практикуващи йога, изпитват по-силен оргазъм

Жените, практикуващи йога, изпитват по-силен оргазъм - изображение

Жените, които практикуват йога изпитват доста по-силен оргазъм. До този извод са стигнали специалисти, изследващи сексуалната активност сред жените.

Йогата е система от физически, духовни и умствени практики. Основан цел е да се трансформира тялото и ума. Въпреки това обаче йогата оказва и други положителни въздействия на организма. Една от тях е върху сексуалната активност и чувственост. Експертите обясняват, че не е нужно да се правят най-сложните упражнения, за да постигне една дама нивото, което ще и донесе мощен оргазъм. Достатъчно е да се усвоят четирите основни асани на системата, но да се практикуват редовно. Йогата стимулира мускулите на корема и краката, които практически се задействат по време на секс. Ако те са добре развити, това обещава незабравим и по-силен оргазъм.

Специалистите подчертават, че анкетираните жени, практикуващи йога, са посочили положително въздействие на системата при тревожност. Йогата помага при депресия и силен стрес.

Най-препоръчително е да се практикува вечер, защото това ще предразположи  и отпусне жената преди секс, съветват учените.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: yogaste.com.br

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноТестовеСнимкиЛайфстайлПсихологияНовиниСпорт и туризъмЗдравни съветиАлтернативна медицинаСпортИнтервютаЗаведенияЛечения