Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Инжектиране на кръв за уголемяване на пениса

Инжектиране на кръв за уголемяване на пениса

Инжектиране на кръв за уголемяване на пениса - изображение

Пластически хирург от Ню Йорк е разработил прост, но ефективен начин за уголемяване на мъжкия полов член. За това е нужно само инжектиране на собствената кръв на пациента.

Въпреки че някои жени твърдят, че размерът няма значение, то социалистическо проучване показва, че почти 50% от мъжете не са доволни от размера на половия си член. Много от тях са склонни да се подложат на процедура за уголемяване. Една такава процедура е създал сертифицираният пластичен хирург д-р Норман Роу от Ню Йорк. За своята разработка специалистът се е вдъхновил от метода на инжекция с кръв в мускулите, който се прилага за повишаване на спортните показатели при професионалните атлети. Инжекцията се поставя в кавернозните тела на пениса. Процедурата трае 10 минути и доста сходна с процедурата за ботокс. Една инжекция е достатъчна за уголемяване на пениса с 4 сантиметра на дебелина. След манипулацията мъжът не се нуждае от период на възстановяване.

Обикновенно за уголемяване на члена се стига до операция, инвазивна и хирургична, за която е необходимо пресаждане на кожа. Първите опити на специалиста обаче са били с попълване на пълнители в гениталиите на мъжете и когато методът е сработил, се е установил начинът на инжектиране на собствената кръв на пациента. Това е много ниско рискована процедура, която гарантира по-дълъг и траен ефект.

По текста работи: Велина Неделчева
Снимка: Men's Health

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЗдравни съветиНовиниИсторияЛеченияЛайфстайлХранене при...Алт. медицинаФизиологияСнимкиНаправления в медицинатаИзследванияОрганизацииНормативни актовеДиетиСпортБотаникаСпециалистиКлинични пътекиЗаведения