Какъв е образът на идеалния мъж?

Какъв е образът на идеалния мъж? - изображение
Съвършеният мъж яде месо, кара Audi и се обажда на майка си два пъти седмично. Това разкриват резултатите от проучване, проведено сред 2000 жени. Идеалният за жените представител на силния пол също така пие бира, а не вино или твърд алкохол, но пък яде месо и не се увлича по вегетарианство.

Не е пушач, на ръст е малко над 1,80 метра, с къса тъмна коса, кафяви очи и със стил на обличане. Освен това е добре обръснат, а гърдите му не са космати. Разбира се, той има диплома за завършено образование и прилична работа. 15% от жените са още по-взискателни и не се задоволяват с по-малко от магистърска или докторска степен.

70% от представителките на нежния пол си признават, че идеалният мъж би трябвало да изкарва повече от тях. На жените не се нравят твърде сериозни мъже - 43% предпочитат симпатяга, който умее да се шегува и да ги разсмива, а не да ги въвлича в задълбочени разговори.

И все пак 86 на сто от дамите искат мъж, който е чувствителен, но цели 64% искат от него да казва "Обичам те", само когато наистина го чувства. Сред останалите препоръчителни изисквания на дамите към кандидата за перфектен мъж са: мускулесто тяло, тен, готов е за 17 минути, носи елегантни дънки с ризка и пуловер с V-образно деколте, иска семейство, обича да пазарува, обича да гледа футбол, признава си, когато се зазяпва по други жени, има шофьорска книжка, може да плува, да кара колело и да сменя спукана гума.

За Framar.bg:

3.0/5 5 оценки

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Какъв е образът на идеалния мъж?
Нов код
ОТКАЖИ

СТАТИЯТА е свързана към

© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival