Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Липсата на секс е една от основните причини за лошото настроение на британците

Липсата на секс е една от основните причини за лошото настроение на британците

Липсата на секс е една от основните причини за лошото настроение на британците - изображение

Недостигът на секс ограбва цели две години от живота на хората, обричайки ги на постоянно лошо настроение, показват резултатите от проучване, направено във Великобритания, в което са участвали 2 хиляди души.

Изследването показва, че една от основните причини за лошото настроение на британците е липсата на достатъчно секс. Негативен ефект върху състоянието на британците оказват също недостигът на пари, рекламните телефонни обаждания и лошите маниери.

Като причини за лошото си настроение, липсата на желание за работа и забавления, участниците в анкетата посочват още недоспиването, технологичните проблеми, неразбирателство с партньора, грубите служители, задръстванията, стреса на работното място и лошото време.

По данни на Британската национална здравна служба Великобритания е на едно от първите места в света по брой на предписани антидепресанти, като само от януари до май 2016 г. рецепти са предписани на 450 пациенти под 18-годишна възраст.

Снимка: Cosas del Cora

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиХранене при...Социални грижиНовиниЛеченияАлтернативна медицинаСнимкиСпортЗдравни проблемиТестовеАнкетиМедицински изследванияБотаникаИсторияНаправления в медицинатаОрганизацииФизиологияСпециалистиРецепти