Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Мъжете предпочитат по-възрастните жени в секса

Мъжете предпочитат по-възрастните жени в секса

Мъжете предпочитат по-възрастните жени в секса - изображение

Мъжете предпочитат по-възрастни жени в секса, поради по-големия опит в любовните отношенията. Такива спомени не се забравят и задачата за подходяща половинка започва да става все по-трудна в бъдеще, защото изискванията и очакванията на силния пол стават все по-големи.

Според психолози повечето мъже, имали по-възрастна сексуална партньорка, търсят по-опитни дами, защото знаят точно какво искат. Липсата на скромност и увереността се сдобива с годините. По-зрелите дами не се занимават със странни пози и фетиши, а знаят конкретно какво да пожелаят, за да изпитат пълно удоволствие. От друга страна повечето млади девойки не знаят какво искат от мъжа или се срамуват да покажат, да коментират. Тогава мъжете действат инстинктивно и не получават ясни сигнали дали удовлетворяват желанията на жените или не.

Важна част според мъжете е, че по-възрастните дами знаят и какво точно искат мъжете и как точно да им доставят удоволствие. Те са натрупали опит – различни мъже, различни желания. Дамите не се стремят да създадат впечатление или връзки. Те се отдават изцяло на удоволствието и не позволяват нищо да им попречи.

Психолози поясняват, че не е за подценяване факта, че по–възрастната и опитна жена е уверена в собственото си сексуално излъчване и тяло. Мъжете често се подчиняват повече именно на водещи дами и жени, които знаят как да постигнат това, което искат и в сексуален план, и във взаимоотношенията си с околните.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: WordPress.comОще по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноАнкетиСнимкиИсторияЗдравни проблемиОрганизацииНовиниФизиологияЗдравни съветиНаправления в медицинатаТестовеСоциални грижиСпециалистиРецептиАлтернативна медицинаЛеченияХранене при...БотаникаСпорт