Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Осиновителна кампания "Ще те обичам - само ме вземи" за четириноги от приюта в Бургас

Осиновителна кампания "Ще те обичам - само ме вземи" за четириноги от приюта в Бургас

Осиновителна кампания "Ще те обичам - само ме вземи" за четириноги от приюта в Бургас - изображение

Община Бургас и неправителствените организации СНЦ "Спаси приятел" и Мисия "Феникс" организират осиновителна кампания „Ще те обичам - само ме вземи".

На 7 и 8 април, в навечерието на Цветница, на територията на Морската градина (до Пантеона) жителите на Бургас ще имат възможността да се запознаят с част от обитателите на Приюта за безстопанствени кучета към Община Бургас. Те ще са там в часовете от 10.00 до 15.00.


Осиновяването на куче трябва да бъде добре обмислено, отговорно и мотивирано решение. Организаторите се обръщат към хората, които вече са го взели - посетете посоченото място и изберете своя домашен любимец!


Кучетата от Приюта са социализирани, дружелюбни, всеотдайни и готови да ви приемат като свои стопани. Нека заедно се опитаме да им намерим дом, за да не се скитат по улиците без грижа и подслон!
През МЕСЕЦ АПРИЛ всеки гражданин, осиновил куче от Приюта, ще получи ваучер за едногодишна поливалентна ваксина и 10 броя таблетки за вътрешно обезпаразитяване.

За Framar.bg:

Още по темата:

2.7, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСоциални грижиНовиниАнкетиИсторияТестовеЗдравни съветиАлтернативна медицинаСпортЛеченияПсихологияЗаведения