Начало Здравна медиа Любопитно Нашето здраве Пълноценен пробиотик не само за нормално храносмилане...

Пълноценен пробиотик не само за нормално храносмилане...

Пълноценен  пробиотик не само за нормално храносмилане... - изображение

Здравословната чревна микрофлора - доброжелателни чревни бактерии, които обитават храносмилателния тракт, е жизнено-важна за поддържане на правилно храносмилане и стимулиране на имунната система.

Храносмилателният тракт, включващ устата, хранопровода, стомаха и червата е един от най-големите компоненти на нашата имунна система. Пълноценният пробиотик 30 капсули от Webber Naturals съдържа 5 мултищама, които се срещат единствено в нашия храносмилателен тракт. Тези щамове спомагат за поддържането на здравословен бактериален баланс за нормално храносмилане.
Доброжелателните чревни бактерии са известни като пробиотици, което буквално означава "за живота".

Достатъчното количество здравословни чревни пробиотици може да предотврати чревни инфекции и смущения, свързани с употребата на антибиотици, диария по време на пътуване, синдром на раздразнените черва и възпалителни чревни заболявания като улцерозен колит и болест на Крон.
Пълноценният пробиотик може да се съхранява продължително време ( не изисква съхранение в хладилник). Той съдържа 3 лактобацилни щама за грижа за тънките черва и 2 бифидобактериални щама за грижа за дебелото черво. Предназначен е специално за подпомагане на имунитета и нормално храносмилане, създавайки здравословна чревна микрофлора в целия храносмилателен тракт.

За Framar.bg: доктор Николай Станчев

Още по темата:

2.3, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноНовиниЛайфстайлЗдравни съветиЛеченияИсторияИзследванияХранене при...ФизиологияСнимкиКлинични пътекиСоциални грижиБотаникаАлт. медицинаТестовеНаучни публикацииДиетиПроизводителиЗаболявания (МКБ)СимптомиРецептиСпорт