Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Пътят до секса е пълен с добре изпипани детайли

Пътят до секса е пълен с добре изпипани детайли

Пътят до секса е пълен с добре изпипани детайли - изображение
Скъпият ресторант със сигурност е от значение. Не вярвайте на легендите, че един умен и чаровен мъж може да свали мацка дори и ако я заведе на бира и цаца в парка.

Дамите обръщат внимание и на най-дребните детайли. А и психолозите са убедени, че жените много по-лесно се навиват на секс, ако се чувстват щастливи и сигурни в компанията на новия си познат.

"Няма как да направите добро впечатление, ако не сте изготвили достатъчно добър план за вечерта. Има и жени, които обичат импулсивните решения, но те са сравнително малък процент. Крайният успех зависи преди всичко от добре изпипаните детайли. Това до голяма степен зависи и за мъжете. Те също се чувстват по-добре в своята кожа, ако са се подготвили с достатъчно добри идеи как да впечатлят жената, която искат в леглото си", твърдят специалистите.

За Framar.bg:

Още по темата:

3.3, 7 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиНовиниСоциални грижиАнкетиИнтервютаИсторияТестовеЗдравни проблемиФизиологияНаправления в медицинатаОрганизацииРецептиХранене при...СпециалистиАлтернативна медицинаЛеченияБотаникаСпорт