Начало Здравна медиа Научни презентации Алпецин – Вашето решение при косопад!

Алпецин – Вашето решение при косопад!

Алпецин – Вашето решение при косопад! - изображение

Когато през далечната 1905 г., немският фармацевт д-р Август Волф основава своята малка фармацевтична компания в Билефелд, Германия, едва ли е предполагал, че ще даде началото на една дългоочаквана революция в козметичния бранш и по-специално в категорията грижа за коса и скалп.

 Няколко години след основаването на компанията или по-точно през 1930 г., двама брилянтни умове - Д-р Август Волф и Проф. д-р Брук създават първия козмесютикъл тоник за коса и скалп с името Алпецин, който комбинира съставки с доказан ефект върху скалпа и уникална галеник формула.Именно тази формула тотално променя облика на категориите тоници за коса и продукти срещу косопад и хората получават възможността да направят нещо срещу косопада и пърхота, като едновременно с това се грижат и за косата си.

Днес Алпецин е представен в над 40 страни по света, като е пазарен лидер в Германия, Австрия, Великобритания и Хонг Конг.

Успехът на Алпецин обаче не се дължи единствено на многогодишната му история. Още от създаването си компанията си сътрудничи с водещи учени. В наши дни Алпецин продължава тази традиция, като Изследователският отдел на Д-р Волф работи в тясно сътрудничество с доказани партньори в областта на науката. В резултат на това е създадена изследователска мрежа с университетските клиники в Йена, Хамбург (Eppendorf), Берлин (Charit?), Любек и Рим.

У нас може да намерите следните продукти под марката Алпецин:

Alpecin C1 – Кофеинов шампоан против косопад

Alpecin Шампоан с двоен ефект

Alpecin Кофеинов тоник

Алпецин C1 Кофеинов шампоан е водещият продукт на бранда! Шампоанът е на основата на уникален кофеинов комплекс с клинично доказано действие. Проучванията сочат, че кофеинът подпомага растежа на косата и забавя наследствения косопад. Само за 120 секунди, кофеиновият комплекс в Alpecin C1 Кофеинов шампоан преминава по дължината на косъма и достига до космения фоликул, където създава ДЕПО ефект за 24 часа! Шампоанът не съдържа никакви омекотители като по този начин подпомага заздравяването на космената структура. Косата става по-силна и по-лесна за оформяне.

Изследователите от Д-р Волф обаче продължават да предизвикват себе си и се залавят с решаването на друг проблем свързан с мъжкия скалп – пърхота. Така на пазара се появява и Алпецин кофеинов шампоан с двоен ефект, доказано ефикасен продукт при проблемен скалп и косопад.

Третият продукт от линията Алпецин, предлагана в България е Алпецин Кофеиновият Тоник. Той също е предназначен за предотвратяване на косопада и е идеалната добавка към двата шампоана, особено за тези, които не мият косата си всеки ден. Нанасяйте Алпецин Кофеинов Тоник сутрин или след всяко измиване върху подсушен скалп и масажирайте. Без изплакване!

АЛПЕЦИН – ДОПИНГ ЗА ВАШАТА КОСА! Повече информация за продуктите Алпецин, можете да намерите на alpecin.bg.

3.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА