Начало Здравна медиа Научни презентации Алпецин – решение, а не прикритие на косопада!

Алпецин – решение, а не прикритие на косопада!

Алпецин – решение, а не прикритие на косопада! - изображение

Факт: първите признаци на загуба на коса плашат. Но вместо да се поддавате на страха и да се чудите с какви знайни и незнайни продукти или подстрижки да „замаскирате“ проблема, то е по-добре да се опитате да се справите с него.

С продуктите Алпецин вие ще започвате деня си със самочувствие. Мотото на Алпецин е Допинг за косата. Продуктите са на основата на кофеинов комплекс, който подхранва косата в корените и така намалява косопада. Кофеиновият комплекс действа на косата ви, така както кафето в ежедневието ви – поддържа тонуса и енергията.

Тъй като много мъже забелязват изтъняване на косата в началото на 20-те си години, продуктите с марка Алпецин са страхотна инвестиция за превенция на проблема.

Основната съставка на Алпецин – кофеиновият комплекс - доказано спомага за намаляването на наследствения косопад (близо 80% от случаите на косопад са фамилно обусловени). Използвайки ги правилно и дългосрочно, продуктите с марка Алпецин, могат да възпрепятстват наследствения косопад и да ви предпазят от оплешивяване. Шампоаните Алпецин – Алпецин C1 и Алпецин шампоан с двоен ефект са за подчертано ежедневна употреба. Активната съставка в тях създава 24-часов ДЕПО ефект, който снабдява корените на косата с необходимата енергия и удължава растежната фаза на косъма, затова е необходимо да се използват всеки ден.

Какво се случва обаче, ако не миете косата си всеки ден или пък искате да подсилите ефекта от шампоана?

В тези случаи се препоръчва използването на Алпецин Кофеинов тоник, който се нанася с леки масажни движения на скалпа и не се отмива. По време на нанасянето може да усетите свежо изтръпване. Alpecin Кофеинов тоник може да се използва и върху суха коса. Важно е да се нанася с дозиращия връх директно върху скалпа и да се втрива. Тоникът попива бързо и след това може да използвате други продукти за коса.

Важно е да се знае: ефектът на Alpecin Кофеинов тоник касае жизнените космени корени. Кофеиновият комплекс подсилва съществуващите, но отслабени косми и техните корени. Той не стимулира появата на нови фоликули.

Употребата на Алпецин – шампоани или тоник е препоръчителна при всички, които имат фамилна обремененост, т.е., ако някой от семейството независимо по майчина или бащина линия, страда от косопад. Превенцията и навременната грижа са първа и основна стъпка за трайно и ефикасно справяне с този проблем.

Само до края на юли, 2017 година, можете да вземете своя Алпецин тоник с подарък още Алпецин Тоник в удобна опаковка за пътуване от 75 мл само в аптеки Фрамар!

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА