Начало Здравна медиа Научни презентации Заради хемороидите, от какво ще се откажеш днес?

Заради хемороидите, от какво ще се откажеш днес?

Заради хемороидите, от какво ще се откажеш днес? - изображение

Хемороидите, онази рязка болка, която те свива и те кара да се молиш за минутка облекчение. Нищо не може да се сравни с дискомфорта от хемороидалната болест, който променя целия ни ритъм на живот. Минутка на облекчение, а след това проблемите започват отново. При поредната хемороидална криза страдащият е наясно, че освен болките и дискомфорта, които ще се наложи да изтърпи, за няколко дни ще трябва да коригира и дневния си ритъм. Например, да се лиши от колата си, от пикантните храни, спорта или виното, докато неразположението отмине.

В случай, че хемороидите са дългогодишен негов спътник, списъкът с хранителни и физически ограничения е далеч по-дълъг, а облекчението далеч по-краткотрайно. Много от хората не се усещат, че по този начин живеят в ежедневие, подчинено на болестта. Страхът от болезнената операция е кошмар, който се оказва по-страшен и от най-големите болки.

Днес не е необходимо да се отказвате от любимите си навици. До неотдавна радикалната операция беше единственото спасение. Предвид забързания начин на живот в съвременното общество, тя не е достатъчно добро решение заради съпътстващите я разрези, шевове и дълъг следоперативен възстановителен период. В отговор медицината разработи бърз, нетравматичен, безкръвен и щадящ метод – латексно лигиране.
ОН КЛИНИК  е  водещ медицински център в цял свят – внедри неоперативното лечение в България и вече 14 години ежедневно облекчава състоянието на десетки българи. След детайлен преглед се извършва и самата процедура – бърза и безболезнена. Тя отнема не повече от 10 минути. За това време хемороидният възел се прищипва със специален латексов пръстен. След не повече от 7 - 10 дена, лишен от приток на кръв, той отпада спонтанно по време на дефекация. Хемороидите изчезват без операция и без болка. А с тях и неприятните усещания, които блокират норалното ви ежедневие. Комфортът е изцяло във вашите ръце!

Онклиник - премахване на хемороиди

Не отлагай решението на проблема, побързай и запиши час за преглед на телефони
•    0700 1 19 19
•    +359 885 488 088
или през 24-часовата он-лайн платформа на  www.onclinic-bg.com
Клиниката разполага с 3 филиала у нас – София, Варна и Бургас, и над 140 в цял свят. Опитът в проктологията, натрупан от нашите специалисти за 14 години, се измерва с повече от 45 000 пациента.
Статия с рекламно-информационно съдържание, предоставена за публикуване от екипа на медицински център "Онклиник", България
4.0, 4 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЗаведенияНовиниПрезентации