Начало Здравна медиа Научни презентации Изложители ЗДРАВЕ и СПОРТ - SPORTFEST 2018 ЧАСТ 1

Изложители ЗДРАВЕ и СПОРТ - SPORTFEST 2018 ЧАСТ 1

Изложители ЗДРАВЕ и СПОРТ - SPORTFEST 2018 ЧАСТ 1 - изображение

Освен множество спортни демонстрации и турнири на фестивала на здравето и спорта ще откриете много изложители насочени към по – здравословен и балансиран начин на живот. В поредица от статии ще представим част от тях.

VEDRA International ще участва с Регулатпро Хиалурон - изцяло натурален продукт с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа. Биолектра Магнезий Форте 243 - 100 % усвоим магнезий при симптоми на магнезиев дефицит: стрес и умора; сърдечно-съдови проблеми, бременност, мускулни крампи. Подходящ и за диабетици. Както и Арникеър Гел охлаждащ гел за стави и мускули с Арника, подходяща за употреба от цялото семейство. Приложим в различни ситуации на преумора или леки контузии: след интензивна тренировка, при уморени крака и леки физически травми - навяхвания, натъртвания и разтягания.

Валнутс ЕООД ще е един от най – вкусните щандове на изложението. На него ще може да дегустирате и опитате 100% натурални вкусни тахани и кремове от ядки. БЕЗ Консерванти, БЕЗ оцветители, БЕЗ хидрогенирани мазнини! 100% натурална храна с неповторим вкус! За производството се подбират най-доброто качество ядки и семена от цял свят!  „Само така можем да гарантираме перфектно качество, наситен  вкус и аромат във всяко едно бурканче "Енергия от ядки"! – казва собственика на компанията Валентин Недев, основал компанията през далечната 1991г. Подарете си ден изпълнен с енергия от ядки, тонус и наслада! Не забравяйте да се запишете за томболата им с награди на техния щанд!

ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ  ще демонстира уреди, чиято идея е взаимствана от доказалите ефективността си в космоса (в орбиталните станции)  МАШИНИ ЗА ВИБРО ТЕРАПИЯ (МВТ). Лесни за използване, достъпни като цена уреди „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия. 10 минути работа с МВТ се равняват на 1 час във фитнес залата. Може да ги тествате на място на “SPORT FEST” Бургас 2018.

Tupperware вече повече от 70 години предлага съдове за съхранение на хранителни продукти, за подготовка и сервиране, както и висококачествени линии за готвене. Те помагат на хората да улеснят живота си, пестят време и пари и помагат на потребителите да запазят храната си свежа! Грижата за околната среда е приоритет на Tupperware. Те насочват голяма част от времето, енергията и идеите си към изграждане и прилагане на стратегии, които да са в помощ на природата и да опазват изчерпаемите й ресурси. Заповядайте на щанда им, за да се запознаете с ползите от продуктите.

Очаквайте скоро повече информация и още изложители, които ще може да срещнете на площад „Тройката“, гр. Бургас 17-20 Май. Следете и научете повече за празника на здравето и спорта „SPORT FEST” на www.sportfest.bg , както и на Фейсбук страницата на организаторa  Festivali.bg

 

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Новини