Начало Здравна медиа Научни презентации Кажете СТОП на уринарните инфекции със специализираните продукти на Nature's Way

Кажете СТОП на уринарните инфекции със специализираните продукти на Nature's Way

Кажете СТОП на уринарните инфекции със специализираните продукти на Nature's Way - изображение

Инфекциите на уринарния тракт са толкова досадни и упорити – веднъж станали хронични, те могат да се отключат при всеки незначителен повод. Опитът показва, че лечението им често е неефективно, а докато се постигне желаният резултат могат да минат месеци или дори години.

Честата употреба на антибиотици е един от отключващите фактори за хронифициране на уринарните инфекции. Безконтролният прием на тези медикаменти нарушава баланса на чревната флора и прави бактериалните щамове резистентни към тях. В резултат лечението е неефективно, а рискът от усложнения, включително възпаления на бъбреците, се увеличава.

Nature’s Way предлага надеждна защита срещу уринарните инфекции!

Nature’s Way е американска компания за производство на природни продукти. Портфолиото на бранда включва богата гама хранителни добавки в подкрепа на уринарния тракт, сред които силно се открояват CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder). Тези напълно натурални препарати съдържат само билкови екстракти с доказано защитен ефект върху пикочо-половата система.

CranRx® Червена боровинка 500 mg. Продукт, подходящ за профилактика на уринарните инфекции, особено в случаите на често рецидивиране. Екстрактът е високо дозиран и позволява еднократен дневен прием и оптимална бионаличност в прицелните тъкани. Той е извлечен от целите плодчета на боровинката и е стандартизиран до определени нива на проантоцианидини (PAC) - основните фармакологично активни вещества с антиадхезивен ефект. Те предотвратяват закрепването на патогенните микроорганизми към стените на уроепителните клетки. Всяка капсула  CranRx® съдържа активните компоненти на 25 gr пресни боровинки (50:1 екстракт). Използваният сорт на червената боровинка е Early Black – той е известен с най-високо естествено съдържание на проантоцианидини и е стандартната суровина, с която се правят клиничните проучвания  върху червената боровинка. Особено ефективен срещу Escherichia coli, която е изолирана в около 80% от уринарните инфекции – цистити, уретрити и пиелонефрити, но има също  добър ефект срещу Pseudomonas и Enterobacter.

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry). Формула, осигуряваща профилактичен и терапевтичен ефект срещу уретрити и цистити. Комбинира екстракти от 6 растения: червена боровинка (антиадхезивно действие), лепка (антимикробно и спазмолитично действие), царевична свила (диуретичен ефект), глухарче (антиоксидант), ружа (протекция на лигавицата и противовъзпалително действие) и хидрастис (антибактериални, спазмолитични и миорелаксиращи алкалоиди). Уринари засилва изхвърлянето на патогените и техните разпадни продукти от организма, и намалява симптоми като парене и сърбеж. Уринари е богат източник на минерали като калий, калций, магнезий и цинк, което го превръща в ценен минерал-съхраняващ диуретик с детоксикиращо действие, полезен и при хипертония със задържане на течности в тъканите.

Кидни бладър (Kidney Bladder). Формула за комплексна профилактика и терапия при възпаление на бъбреците и на пикочния мехур. Комбинира лечебните растения синя хвойна (антисептик), бяла ружа (успокояващо действие), магданоз (диуретик и противооточно средство), мечо грозде (антисептик и адстрингентно средство), джинджифил (антиоксидант и противовъзпалителен агент), хидрастис (спазмолитик) и червена калина (спазмолитик и миорелаксант). Има отлично действие срещу уретрит и пиелонефрит, и техните инфекциозни усложнения. Намалява болката и дискомфорта при уриниране, и подобрява ефикасността на антибиотичната терапия. Отличен профилактикум на бъбречните колики при песъчинки и камъни в бъбречното легенче.

CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) на американската марка Nature’s Way могат да се използват самостоятелно или като допълнение към задължителната терапия при различни урологични заболявания.

Официален вносител на Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.

Статия с рекламно-информативен характер, предоставена за публикуване от екипа на Ревита ЕООД.

Валидност на промоцията: от 18.02.2019г. до 19.03.2019г.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ПрезентацииПроизводителиЗдравни проблемиИсторияАлт. медицинаБотаника