Начало Здравна медиа Научни презентации Как да имаме сияйна кожа и здрава коса през лятото?

Как да имаме сияйна кожа и здрава коса през лятото?

Как да имаме сияйна кожа и здрава коса през лятото? - изображение

Най-накрая е лято. Сезон на отпуски, дълги дни на плажа, вятър в косите и слънце в очите. И въпреки това, много от нас с особена тежест в стомаха се обръщат към този сезон. Въпроси като: как ще се отрази силното слънце на кожата ми или ще се изтощи ли косата ми от морската вода, се въртят из съзнанието на почти всяка жена.

За да посрещнете лятото напълно спокойни и уверени, сме ви подготвили няколко съвета, както и една малка тайна за сияйна кожа и здрава коса през лятото.

  • Пийте достатъчно вода  – красивата кожа е хидратираната кожа. Старайте се тялото ви да получава достатъчно течности, особено в този сух период. 1,5-2 л. вода на ден са задължителни според повечето специалисти.
  • Не забравяйте за ръцете и краката си - маникюрът и педикюрът са важни компоненти в цялостния ви външен вид и за да бъдете уверени по време на летния сезон е добре да обърнете сериозно внимание на вида на ноктите си.
  • Спортувайте - бикини тялото не се постига с дълги часове прекарани пред телевизора. Ако през зимните месеци имахте оправдание, сега нямате никаква причина да не отделяте здравословно количество време в спорти занимания на открито – джогинг, аеробика, планински разходки, каране на колело и др.
  • Грижете се за косата си или за да бъдем точни, грижете се за естествения й вид. Лятото е сезон, в който тя допълнително се изсушава, така че, ако сте с буйни къдрици, избягвайте изправянето. Използвайте хидратиращи маски и поддържайте косата си в ествения й вид.
  • Хранете се правилно - храната или по-точно правилният хранителен режим е в основата на доброто ни състояние, не само външно, но и вътрешно. Наред с достатъчното количество вода, се старайте да хапвате повече плодове и зеленчуци през този приод богати на витамини и минерали.

И накрая нашата малка-голяма тайна за сияйна кожа и красива коса през лятото – Допелхерц Актив Комплекс за красота. Немският бранд успява да ни изненада с мултивитаминна комбинация, която съдържа и така ценните силикатни минерали – за  сияйна и здрава кожа, хубава коса и нокти.

Продуктът съдържа колаген, цинк, мед, манган, селен, фолиева киселина, B-витамини и биотин за пълна подкрепа на женската красота.

Допелхерц актив Комплекс за красота – дневна доза красота за съвършената жена!                                                                           

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Презентации