Начало Здравна медиа Научни презентации Как да облекчим кашлицата на детето в същия ден и да укрепим имунитета му без никакви странични ефекти и химия?

Как да облекчим кашлицата на детето в същия ден и да укрепим имунитета му без никакви странични ефекти и химия?

Как да облекчим кашлицата на детето в същия ден и да укрепим имунитета му без никакви странични ефекти и химия? - изображение
Почти вълшебна комбинация от 7 български билки блокира възпалителните процеси в детските бронхити и лекува напълно суха и влажна кашлица при деца над 2 години.

Български сироп за кашлица съдържа 7 български билки, които са подкрепени от незаменима аминокиселина и широко спектърен витамин и минерал. Сиропът е напълно съвместим с детския организъм. Няма никакви странични ефекти. Съдържа само безвредни, но много ефективни билкови екстракти, добити по най-модерните технологии.

Но защо този билков сироп набира такава популярност?

 • Още след първия прием на сиропа дихателните пътища на детето се успокояват.
 • Този незабавен ефект се дължи на комбинираното действие на 7-те важни билки. Всяка една от тях поотделно е чуден дар от природата и спомага за лекуването на редица заболявания. Заедно обаче, те взаимодействат помежду си и бързо намаляват страданието на детето.
 • Сухата кашлица се успокоява веднага, а влажната само след втория прием на сиропа.
 • Влажната кашлица е много упорита. Натрупаният жилав секрет в бронхитите трябва да бъде втечнен и после изхвърлен от организма на детето. Първият прием на сиропа разрежда секрета, а при втория и третият той се изхвърля от организма. Понякога в първите часове кашлицата за кратко се засилва, но това е нужно, за да се изкашля вече втечнения секрет.
 • Секретите ги няма и дишането на детето вече е успокоено.
 • То е готово за игра, която винаги действа положително за оздравяването.
 • В рамките на 5-6 дни кашлицата е изцяло излекувана.
Нещо повече! Билковият сироп е свършил своята работа, но заедно с излекуваната кашлица той е засилил имунитета на детето. Защитните му сили са напълно укрепнали и то е предпазено в училище от повторно заразяване.

Кой е този билков елексир и как постига тези бързи резултати?

Наименованието на този билков сироп е Бронховитал Кидс!

Бронховитал Кидс

Бронховитал Кидс е изцяло български натурален продукт. Всички 7 билки в състава му растат и се добиват в екологично чисти високо планински райони на Рила, Пирин и Родопите. Събират се от сертифицирани билкари в най-активния им период на растеж. Силата на тези професионално подбрани билки е оптимална, сравнено с други райони в страната и дори чужбина. Тяхната биоусвояемост е изключително висока спрямо други билки, които не растат в България.

Може да знаете, или не, но тези, които използват билки в домакинството, независимо дали за лечение или обикновена кулинария, са запознати с факта, че родните билки влияят най-силно на организма. Това най-лесно се забелязва от живеещите в чужбина. Същите или подобни билки им действат много по-слабо, ухаят много по-слабо и имат различен вкус. В родните билки има микроелементи, чието количество и състав най-силно кореспондират с нашите организми и тези на децата ни.

Кои са тези действащи като магия билки, които така добре спират кашлицата на детето и подсилват неговия имунитет?

 • Мащерка

Тази толкова ароматна билка, която често се ползва и в кухнята, е в основата на оздравителния процес. Екстрактът ? втечнява секретите и спомага изхвърлянето им. Това става като стимулира ресничестия епител на бронхитите и успокоява гладката им мускулатура.

 • Великденче

Спомага за отхрачването на секретите. Потиска много ефективно патогенните бактерии и ограничава възпалителните процеси. Укрепва лигавицата и способства за по-бързото ? възстановяване.

 • Теснолист живовляк

Той лесно успокоява дразнението в гърлото и омекотява сухата кашлица. Така намалява спазмите и стимулира оздравяването на бронхитите.

 • Пълзящ очиболец

Най-силната му страна е, че действа силно противовъзпалително и укрепва лигавицата на горните дихателни пътища. Не позволява на първоначалното възпаление да слезе надолу и да предизвика неочаквани усложнения.

 • Черен бъз

Изключителен имуностимулант известен по нашите земи от векове! Заедно с това спомага изхвърлянето на токсините от организма, които неизменно съпътстват всяко заболяване. Намалява дихателните спазми и нормализира телесната температура.

 • Коприва

Ако имате инфекция, копривата бързо ще се прави с нея. Тя бързо намалява и алергичните реакции.

 • Кръвен здравец

Супер антиоксидант! Неимоверно повишава защитните механизми на организма като регулира по естествен и ефикасен начин имунната система. Бързо се справя с възпаленията като увеличава броя на белите кръвни телца.

Защо точно тези билки?

Изборът на билките не е случаен. Изборът на всяка една от тях и тяхното съчетание има за цел да обхване основните механизми за въздействие върху дихателните пътища на детето. Какво означава това? Няколко съществени неща:

 • Мащерката в комбинация с великденчето и живовлякът стимулират самопочистването на дихателните пътища по най-естествения и безопасен начин.

 • Отново мащерката, но този път подпомогната от очиболеца и черния бъз спомагат да се разредят секретите и да се изхвърлят от организма на детето по щадящ и безболезнен път.

 • Копривата подкрепена от кръвния здравец намалява спазмите и алергичните реакции и спомага усвояването на всички останали билки.

 • Всички билки заедно намаляват възпалението като атакуват широк спектър от болестотворни микроорганизми.

Но това не е всичко! Към целия букет от билки е прибавен витамин С, които специално за дихателните пътища потиска освобождаването на хистамини и така пречи на възпалителните процеси. Като устойчива формула за Витамин С, Бронховитал Кидс ползва калциев аскорбат, която формула е нежна към детския стомах. Въпреки това винаги детския стомах трябва да е пълен, за да протича приема на лекарства по най-лесния, ефективен и безопасен начин.

Но какво се случва с храненето на болното дете?

Това е изпитание за всяка майка. Затова в състава на Бронховитал Кидс са добавени цинк и лизин. В комбинация те запазват апетита на детето.

Цинкът е незаменим помощник при много възстановителни процеси на организма и неговото влияние при намаляване на възпаленията е проверено и доказано.

Ако говорим за незаменимо обаче, именно лизина е тази толкова важна аминокиселина, която не може да бъде синтезирана самостоятелно от организма, а трябва да се извлече от храната. За съжаление днешното хранене на децата, в което присъстват все повече тестени храни, лишава организма им от тази аминокиселина и малчуганите често страдат от сериозен дефицит. А лизинът стимулира имунитета и помага на детето да расте!

Източник на снимката: mommybites.com

Статията достига до вас със съдействието на Мирта Медикус.

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА