Начало Здравна медиа Видео Здравна и социална политика Доцент д-р Мария Вълканова - Каква е отговорността на лекаря или лечебното заведение за вреди върху пациента?

Доцент д-р Мария Вълканова - Каква е отговорността на лекаря или лечебното заведение за вреди върху пациента?

Доцент д-р Мария Вълканова - Каква е отговорността на лекаря или лечебното заведение за вреди върху пациента? - изображение

Кога лекарят или лечебното заведение са отговорни  за вреди, причинени на пациента? Какъв е пътят да защитим правата си? На тези и други въпроси отговаря доц. д-р Мария Вълканова, ръководител УНС по медицинска етика, катедра "Социална медицина и организация на здравеопазването", Медицински университет - Варна.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЛюбопитноИсторияСнимкиСоциални грижиЛеченияЗдравни съветиЛайфстайлНовиниСпециалистиСтатистически проучванияНормативни актовеЗаведенияОрганизацииЛичностиТестовеГеографияАнкети