Начало Здравна медиа Видео Научни Доцент д-р Николай Сапунджиев: "Да научим повече за синузита"

Доцент д-р Николай Сапунджиев: "Да научим повече за синузита"

Доцент д-р Николай Сапунджиев: "Да научим повече за синузита" - изображение

Началото на пролетта е период, в който се проявява синузита. Той е често срещано заболяване на околоносните кухини, което причинява сериозен дискомфорт.

Всяка година в Европа от синузит заболяват над 10 милиона души, сочат данните от статистиката. Причините за заболеваемостта могат да бъдат различни - бактерии, вируси, гъби, алергии. Екип на MU-Vi.tv разговаря с доц. д-р Николай Сапунджиев от клиниката по УНГ, към УМБАЛ "Света Марина" - Варна.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗдравни съветиХранене при...Здравни проблемиЛюбопитноСнимкиАлтернативна медицинаЛеченияБотаникаМедицински изследвания