Как да приготвим лютеница - полезни съвети
Есен е, когато ухае на печени чушки. Не можете да сбъркате този аромат, няма как да се случи. Много български семейства правят своята лютеница, която е фамилна тайна за всеки род, предавана от поколение на поколение. Най-хубавата е винаги домашната, но тя си иска своето - време, отдаденост, прецизност. С това видео искаме да ви покажем, че приготовлението на лютеницата може да бъде и емоция, семейно забавление. Заедно с това и няколко полезни съвета, които могат да улеснят процеса. Подготвихте ли си филийки хляб и малко сиренце?
FRAMAR.BG канал в YOUTUBE | FRAMAR.BG канал във VBOX7 |
ВИДЕОТО е свързано към
- Алтернативно здраве, спорт, красота, хранене
- Рецепти за домашна фино смляна лютеница и сладка с локум и лукчета
- Домашна апетитка с чорбаджийски чушки (селска апетитка)
- Рецепти за домашна едросмляна лютеница
- Домашна апетитка с патладжани, домати, чесън и магданоз
- Рецепти за домашна лютеница с чесън
- За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин
Коментари към Как да приготвим лютеница - полезни съвети