Начало Здравна медиа Здравни новини Вестник Фрамар брой 6 ...вече и в Англия

Вестник Фрамар брой 6 ...вече и в Англия

Вестник Фрамар брой 6 ...вече и в Англия - изображение

Официално е пуснат за печат брой 6 на вестник Фрамар. Параметрите са същите - тираж 100 000, национално разпространение в над 500 пункта из цялата страна /офиси, аптеки, болници, здравни учреждения, магазини.../. Няма как да не си кажем, че вестникът ни става все по-шарен и по-хубав, благодарение и на вас, читателите, които се свързват с нас за куп неща и ни помагат да сме актуални и полезни...

На страница първа ще можете да прочетете за модерните болести, които тепърва започват да се класифицират като такива - бръчкорексията, шопинг манията, работохолизма...

Доктор Юлиян Йорданов от БЛС ще ви представи мнението си за агресията срещу лекарите, съчетано с читателска анкета, по темата - страница втора.

Страница 3 ви въвежда в кухнята на Фрамар - салата с картофки, повече за прополиса, рецепти за домашни маски и идеи как да си направите издръжлив маникюр, от нашите партньори в козметичен салон „Жан Дарсел".

Страница 4 - защо ли да не помогнем на организма си срещу болката - представяне на новата ни актуална промоция на Флексодон А, налична само при нас, дори и онлайн! Време е да се погрижим за един живот с по-малко болка и дискомфорт!

На страница 5 ще можете да научите повече за няколко наши инициативи, както и за новата мода - подводния джогинг. Правете го, докато сте на морето...със сигурност има ефект!

Във Фрамар препоръчва, страница 6, можете да откриете много полезни съвети, както и нов дизайн на лекарските карета.

Страница 7 - да се посмеем и да се позабавляваме...Ах, тези монахини :)

Страница 8 - д-р Тотко Найденов и едно малко тъжно интервю, посветено на една дата, която ние ще се опитаме да отразим - 15 август, неформалният ден на лекарите, загинали в изпълнение на служебния си дълг, спасявайки човешки живот.

И така, голямата новина - вестник Фрамар вече има и международна аудитория - Англия е първата страна, в която вестникът ще се разпространява в българската диаспора, отново безплатно...вижте повече в нашата блог страница!

За най-нетърпеливите - брой 6 в електронен формат!


За Framar.bg:

3.3, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА