Начало Здравна медиа Любопитно Грижа от природата Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия

Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия

Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия - изображение

Приблизително 2 месеца са необходими за спиране на растежа на неголям тумор с помощта на лечение с маслена емулсия от кализия, се твърди в книгата "Кализия - чудодейната билка от Русия", която е част от поредицата "Златните рецепти на руската народна медицина".

По-тежките случаи налагат и по-дълъг период на лечение - приблизително 7 месеца. Практическият опит на пациенти, които са се излекували по този метод сочи, че резултатите са изключително добри при рак на млечната жлеза, рак на белите дробове, правото черво и стомаха.

Ето и как да си приготвите рецептата:

В малко бурканче (с размерите на бурканче от детско пюре) налейте 40 милилитра натурално ленено масло (може да използвате и зехтин) и 30 милилитра спиртен извлек от ароматна кализия.

Извлекът се приготвя предварително - използвайте филизиите (разклоненията на кализията). Залейте 10-15 колена с един литър 70% медицински спирт и оставете да престои на тъмно и хладно 14 дни, необходимо е да разклащате няколко пъти сместа през този период.

Спазвайте с точност дозировката за маслена емулсия, задължително мерете с мензура, тъй като грешката би довела до неприятни последствия. Затворете плътно бурканчето с капак и тръскайте силно в продължение на седем минути, след това на един дъх изпийте до дъното сместа. Не се бавете, защото сместа ще се раздели, а това е недопустимо.

Лекарството трябва да се приема три пъти дневно.

Периодът на лечение продължава от 3 до 5 десетдневки с 5-дневни почивки между тях. Два часа преди приема не се яде нищо, не приемайте лекарството нито с храна, нито с нещо за пиене, задължително хапнете нещо не по-късно от 30 минути, след като сте приели лекарството.

Приемайте маслената емулсия през равни интервали - 10 дни подред, 5 дни почивка и отново 10 дни подред, и отново 5 дни почивка. След третата десетдневка направете почивка от 10 дни. Така завършвате първия цикъл, след който трябва да направите втори и трети до пълното излекуване.

Маслена емулсия не се препоръчва на болни в четвърти стадий на рак.

По време на лечението може да възникнат странични ефекти като световъртеж, диария, слабост, гадене. Според хората, преминали през това лечение, това е знак за прочистването на организма и не бива да се спира.

Ако пациентите са преминали лъчетерапия, химиотерапия или са вземали силни билкови препарати, се препоръчва лечението да започне 30 дни след приключване на съответните процедури.

Още по темата:

3.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияАлт. медицинаГеографияИсторияЛюбопитноЗдравни съветиНовиниНормативни актовеСпециалистиЛайфстайлНаправления в медицинатаРецептиАнкетиСнимкиСпортСоциални грижиТестовеПатологияИнтервютаХранене при...ИзследванияЛеченияКлинични пътекиБотаникаЗаведенияОбразованиеОрганизацииПроизводителиОткритияЛичности