Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Мъжете удължават живота на половинките си

Мъжете удължават живота на половинките си

Мъжете удължават живота на половинките си - изображение

Мъжете могат да влияят върху продължителността на живота на своите нежни половинки. Това установиха учени след проведено изследване.

Специалистите са на мнение, че този извод е много логичен. 

Екипът от психолози е установил, че когато мъжът иска прошка за лошото си отношение от неговата партньорка, това въздейства благоприятно върху самочувствието й, дори след жесток скандал.

Експертите обясняват, че женската нервна система започва да функционира нормално и рационалната дейност на главния мозък се възобновява.

Кръвното налягане и сърдечната дейност на жените се нормализират след искрено извинение от страна на мъжа.

Психолозите съветват мъжете да обмислят много добре думите и действията си, за да не се налага впоследствие да поднасят извинения за тях. Лошите постъпки и думи спрямо жените се отразяват върху здравето им. Именно заради това се твърди, че мъжете могат да удължат живота на половинките си.

Същата зависимост все още не е установена при мъжете.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлНовиниПсихологияЗдравни съветиСнимкиАнкетиФизиологияТестовеСпортЛеченияИсторияДиетиСоциални грижиСъставкиХранене при...Клинични пътекиАнатомияБотаникаСпециалистиМедицински изследванияАлтернативна медицинаОрганизацииНормативни актовеЗаведенияРецепти