Начало Здравна медиа Любопитно Грижа за детето С какво предпазвате децата от болести в училище?

С какво предпазвате децата от болести в училище?

С какво предпазвате децата от болести в училище? - изображение

Веднага след като се върнат на училище, децата често се разболяват. По време на ваканцията те изграждат редица имунитети към различни заболявания, които присъстват в средата докато са при баба, при роднини, на различни екскурзии и почивки. Тогава децата не боледуват, защото се справят поетапно с болестите. Тези леки форми на различни бактерии и вируси лесно са преодолени от естествения имунитет на детето.

Когато се съберат в учебната стая обаче, обмяната на тези болестотворни организми води до заразяване. Децата си носят непознати за другите микроорганизми. Детският организъм не може да се справи наведнъж с атаката на множество непознати щамове и лесно се разболява.

Най-честият проблем са множеството възпаления на бронхитите и горните дихателни пътища. Те се отличават с зачервено гърло и упорита кашлица.

Следващата по силна атака на грипните състояния се наблюдава през октомври и ноември, когато топлите лъчи на есента рязко се превръщат в студени и ветровити дни. Тогава бронхитните усложнения са в пика си.

В един миг детето се прибира от училище с леки болки в гърлото и до вечерта вече е с възпалени сливици, хрема и дълбока кашлица. При децата грипните състояния се развиват за часове.

Не след дълго, до два три дни и другото дете в семейството се разболява и скоро е последвано и от родителите. Следва стрес за майката, изоставане от училище, натрупани домашни, бързащи баби или лели, много нерви и напрежение.

Затова по-добре е просто да предпазите децата в тези рискови периоди с безопасна билкова защита.

Българският сироп Бронховитал Кидс предпазва децата навършили две години от заразяване. Широкият комплекс от 7 билки, които са експертно подбрани от известния д-р Пашкулев, предпазват детето от голям брой болестотворни микроорганизми. Ден след ден билките се грижат за детското здраве в училище. Тяхната комбинация гарантира силен имуно стимулиращ ефект и свобода за детските горни дихателни пътища. Винаги питайте децата си имат ли болни в класа и дали са били изложени на течения и неочакван студ (особено след часовете по физическо). При опасност от заразяване или простуда побързайте да дадете Бронховитал Кидс. Приемайте сиропа в дозировката за превенция, докато отминат притесненията.

Ако детето се прибере с начални симптоми от училище, като се оплаче от лека болка или дразнение в гърлото, с леко, но често покашляне, не бива да отлагате излишно. Набавете си Бронховитал Кидс от близката аптека и веднага започнете приема. Силно препоръчително е в този случай да се предпазят и другите членове на семейството. За по-големи деца и възрастни е подходящ сиропът Бронховитал Макс. Същите седем билки, витамин С и лизин, но в по-голяма дозировка, ще предпазят останалите от заразяване.

Статията е с рекламно-информативен характер и е предоставена от екипа на

Мирта Медикус.

Източник на снимката: www.rush.edu

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПрезентации