Начало Здравна медиа Любопитно Психология 10 урока от Джон Кехоу, които имат силата да променят живота ви

10 урока от Джон Кехоу, които имат силата да променят живота ви

10 урока от Джон Кехоу, които имат силата да променят живота ви - изображение

"Когато събудите сърцето си и го научите да усеща дълбоко, тогава разбирате връзката си с всичко останало. Защото най-напред човек трябва да изгради връзки и отношения със самия себе си - с тялото си, ума си, подсъзнанието, сърцето, душата, а така се гради връзката и със самия живот и с всеки един човек."

Думите са на Джон Кехоу  - канадски психолог и писател, който успя да се превърне в духовно гуру на хиляди хора по света. Интересен факт от живота му е усамотението, на което се подлага, за период от три години в горите на британска Колумбия. Всъщност точно то е ключът към последвалата голяма промяна в живота му.

Джон Кехоу е създател на метода Mind Power - програма за развиване силата на съзнанието. В нейните основи е именно позитивното мислене, което според Кехоу е най-естественият начин да постигнем хармония и щастие.

Представяме ви 10 цитата от книгата "Подсъзнанието може всичко", която има рекорден тираж  в България - 240 хиляди екземпляра.

Това са 10 урока, които определено ще променят нагласата ви – не само към живота, но и към вашето вътрешно аз, вашите мисли и реалността, в която живеете.

За Framar.bg:

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияАлт. медицинаПсихологияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиТестовеНовиниСпортСпециалистиЛеченияСоциални грижиИнтервюта