Начало Здравна медиа Видео Научни Глаукомата - болестта, която тихо краде зрението ви

Глаукомата - болестта, която тихо краде зрението ви

Глаукомата - болестта, която тихо краде зрението ви - изображение

Тихият крадец на зрение – така наричат глаукомата. Това е група очни заболявания, които увреждат зрителния нерв. Проявите им обикновено не са свързани с болка и не предизвикват симптоми, преди да възникне реалната загуба на зрение. Научете повече за това заболяване от интервюто на професор Христина Грубчева.

 

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияНовиниВидеоХранене при...Здравни съветиЛюбопитноЗдравни проблемиОрганизацииИсторияАлт. медицинаИзследванияЛеченияСпециалистиКлинични пътекиБотаникаЗаведения