Начало Здравна медиа Видео Научни Д-р Елеонора Димитрова - Химиотерапията - втората най-страшна дума след диагнозата "рак"

Д-р Елеонора Димитрова - Химиотерапията - втората най-страшна дума след диагнозата "рак"

Д-р Елеонора Димитрова - Химиотерапията - втората най-страшна дума след диагнозата "рак" - изображение

"Химиотерапия” е може би втората най-страшна дума за онкоболния пациент след поставената му диагноза - “рак“. Липсата на информация за това лечение, в какво се състои то и какви са страничните му ефекти - това е причина за безпокойство. Не са единични случаите, когато пациентът отказва химиотерапия, а тя често е необходима за успешното справяне с болестта. Д-р Елеонора Димитрова от Клиниката по медицинска онкология в УМБАЛ „Св. Марина“ ще ни разкаже подробности за това лечение.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

FRAMAR.BG канал в YOUTUBEFRAMAR.BG канал  във VBOX7

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияНовиниИсторияВидеоЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиЛайфстайлКлинични пътекиИзследванияБотаникаЗаведения