Начало Здравна медиа Видео Научни Да разбием заблудите - водата

Да разбием заблудите - водата

Да разбием заблудите - водата - изображение

Водата е причината за зараждането на живот на нашата планета. Тя е вещество, което изпълва живота ни. Без храна човек може да оцелее над 60 дни, а без вода само 3. Съставът на амниотичната течност, в която расте човешкия плод, е над 90% вода. Към момента знаем със сигурност, че тя е разпространена единствено на нашата планета.

Каква вода пиете през деня? За питейната вода витаят какви ли не митове. Изворна, трапезна, минерална или чешмяна? Научете повече в нашето видео.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияХранене при...Храни и ястияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиНовиниСпорт и туризъмСнимкиФизиологияРецептиАлтернативна медицинаСпортНормативни актовеДиетиИсторияБотаникаПроизводителиОрганизацииЛечения