Начало Здравна медиа Видео Научни Доцент Димитър Райков: Миниинвазивен метод за лечение на травми на ахилесово сухожилие

Доцент Димитър Райков: Миниинвазивен метод за лечение на травми на ахилесово сухожилие

Доцент Димитър Райков: Миниинвазивен метод за лечение на травми на ахилесово сухожилие - изображение
По темата за възможностите на миниинвазивната хирургия при травма -  разговаряме с доц. Димитър Райков от катедрата по Ортопедия и травматология при МУ-Варна. Приложена при травма на ахилесовото сухожилие, тя съкращава възстановителния период на пациента до 30-45 дни. Над 400 са пациентите, успешно лекувани по този метод в клиниката по ортопедия към МУ-Варна.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияСпортЛюбопитно