Начало Здравна медиа Видео Научни Доц. д-р Йордан Радков - Астмата - причини, симптоми, диагноза и лечение

Доц. д-р Йордан Радков - Астмата - причини, симптоми, диагноза и лечение

Доц. д-р Йордан Радков - Астмата - причини, симптоми, диагноза и лечение - изображение

Астмата е едно от честите и опасни заболявания. В световен мащаб от него са засегнати около 300 млн. души. Прогнозите са до 2025 г. техният брой да надскочи 400 милиона. За това заболяване, симптомите и лечението разговаряме с доц. д-р Йордан Радков, ръководите на клиниката по пневмология и фтизиатрия при УМБАЛ "Св. Марина" - Варна.

 

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

FRAMAR.BG канал в YOUTUBE FRAMAR.BG канал  във VBOX7

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияСпециалистиВидеоНовиниЛюбопитноЗдравни съветиИсторияХранене при...Алт. медицинаЗдравни проблемиОрганизацииСнимкиБотаникаКлинични пътекиЛеченияСпорт