Начало Здравна медиа Видео Научни Ендоваскуларното лечение - шанс за качествен живот след инсулт

Ендоваскуларното лечение - шанс за качествен живот след инсулт

Ендоваскуларното лечение - шанс за качествен живот след инсулт - изображение

Изградената мрежа от центрове за лечение на инсулти в Североизточна България, която е дело на УМБАЛ „Св. Марина“, многократно вече доказа своята ефективност. Екипната работа и високият професионализъм на медиците в лечебното заведение са спасили много хора. При ендоваскуларното лечение пациентите с инсулт получават възможност за качествен живот.

 

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

FRAMAR.BG канал в YOUTUBE FRAMAR.BG канал  във VBOX7

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоНовиниЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноХранене при...ТестовеАлт. медицинаИсторияЗдравни проблемиЛайфстайлКлинични пътекиЛеченияЗаведенияБотаникаИзследвания