Начало Здравна медиа Видео Научни Често боледуващото дете през призмата на хомеопатията - разговор с д-р Слави Филчев

Често боледуващото дете през призмата на хомеопатията - разговор с д-р Слави Филчев

Често боледуващото дете през призмата на хомеопатията - разговор с д-р Слави Филчев - изображение

"Често боледуващо дете" – този медицински термин устойчиво е навлязъл в ежедневието ни. В периода, когато нашите малки деца започват да посещават ясла или градина, почти всеки от нас си е мислел поне веднъж: „Кога ще свършат тези болести?! Тъкмо се отървахме от кашлицата, започва хремата!“.

Как хомеопатията се справя със синдрома „Често боледуващо дете“, разговаряме с д-р Слави Филчев от Европейската школа по клинична хомеопатия.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Още по темата:

2.7, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияАлт. медицинаБотаникаЗдравни съветиВидеоЛюбопитноЛеченияЛайфстайлНовиниМикробиологияИсторияСнимкиАнкетиСпециалистиТестовеОрганизацииЗдравни проблемиЗаведенияПроизводителиХранене при...Направления в медицинатаПрезентацииИнтервютаИзследвания