Начало Здравна медиа Здравни новини Компанията Мегасмарт ребрандира част от своите популярни продукти с нова марка – БИОТИКА 1961

Компанията Мегасмарт ребрандира част от своите популярни продукти с нова марка – БИОТИКА 1961

Компанията Мегасмарт ребрандира част от своите популярни продукти с нова марка – БИОТИКА 1961 - изображение

Поради многото запитвания и молби за уточнение, публикуваме официална информация от компанията Мегасмарт, която касае техния нов бренд Биотика.

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

от месец октомври, 2017 година, компанията Мегасмарт предприе една много сериозна и рискована крачка напред – предприехме преименуване на много от познатите ви продукти с нов бренд – Биотика 1961. С нов бренд са познати и ползвани продукти като ИМУНИКСИН, АРТРОКСИН, ДИАБЕКСИН, КОЛОН КЛИЙНЪР и много други.

Осъзнавахме големите трудности и хаоса, който ще предизвикаме. Нека накратко ви обясним и причините за това.

В последните години ние се утвърдихме като водеща компания в областта на хранителните добавки, с много оригинални решения и рецептури. Горди сме, че това се случва в България.

Вече можем официално да обявим, че предстои подписването на договор за разпространение в Япония и част от Азия от водещ дистрибутор на хранителни добавки, който оперира на територията на няколко страни. Като част от плана за развитие бе заложено да окрупним всичко в една нова марка Биотика, с която да продължим нашата дейност, като под нея лицензираме всички стари и нови продукти.

Принасяме извинение за възможното объркване, но сме сигурни, че всички ние и партньорите ни по места ще положим необходимото усилие, за да стигне правилна информация до всеки краен клиент. За няколко месеца в търговската мрежа продуктите ще бъдат с допълнителен стикер, който пояснява новото име. Осигуряваме всички наши контрагенти с необходимите пояснителни материали.

През месец декември и януари ще се проведат планираните промо кампании на много от нашите топ продукти.

След месец януари 2018 се очакват първите изцяло ребрандирани и обновени опаковки. След месец април, 2018 ще се появат и първите ни нови продукти, разработени заедно с нашите азиатски партньори, които ще представим първи в Европа.

Горди сме, че ще можем да бъдем представени от един от фарма гигантите в Азия. Сериозна отговорност поемама и с нашето екслузивно партньорство с техните биологични продукти/добавки, които ще представим в Европа под марката Биотика. Очакват ни сериозни предизвикателства, стискайте ни палци!

Мариета Йорданова и екипът на Биотика/Мегасмарт

Мариета Йорданова, CEO на Биотика/Мегасмарт
Вижте всички продукти на Мегасмарт/Биотика


3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПроизводители