Начало Здравна медиа Здравни новини Мегасмарт България с два нови продукта – Релаксан и Вю Протект

Мегасмарт България с два нови продукта – Релаксан и Вю Протект

Мегасмарт България с два нови продукта – Релаксан и Вю Протект - изображение

Българската компания Мегасмарт е щастлива да представи два от обещаните нови продукти, които първо ще анонсира на родния пазар.

РЕЛАКСАН е хранителна добавка, насочена към специфичното състояние „депресия“. За пореден път е заложено на уникален растителен вид. Грифония симплицифолия е уникално растение, което е най-широко разпространено в Западна и Централна Африка. Уникално е, защото съдържа висока концентрация на веществото 5-хидрокситриптофан (5-НТР). Това е аминокиселина, която е в основата на образуването на така важния серотонин и която е отговорна съответно за доброто настроение, балансирането на емоциите и спокойния сън. В синтетичен вид 5-НТР се използва като основна съставка или добавка в множество антидепресанти.

VIEW PROTECT е също съставен от натурални източници. Той е предназначен е за хора с определен риск от увреждане на лещата и макулата на ретината на очите. Приемът му намалява риска от възрастова макулна дегенерация, катаракта („перде“), подобрява зрителната острота, предпазва очите при работа с компютър и при наличие на изкуствено осветление. Основните съставки са очанка, рутин, див копър, както и витамин С.

 Мариета Йорданова, управител на компанията: „Продължаваме линията на развитие, която сме поели още от самото начало, природни продукти, със силен акцент върху ефективността им при редовен прием. Горди сме да обявим и началото на нашето стратегическо партньорство със Софарма Трейдинг, което ще ни позволи да бъдем още по-лесно достъпни за българския пазар. След това следват и световните премиери, като търсим възможности да влезем като име в международния фармацевтичен бизнес. Уверени сме, че добре развиваме тренда на модерни фитопрепарати, с фармацевтичен стандарт на производство, със строго профилирани ниши на употреба."

Статията е с рекламно-информативен характер и е предоставена за публикуване от екипа на Мегасмарт - България.

 

4.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПроизводители