Начало Здравна медиа Здравни новини Най-доброто четиво за студените дни – новият брой 23 на вестник „Фрамар“

Най-доброто четиво за студените дни – новият брой 23 на вестник „Фрамар“

Най-доброто четиво за студените дни – новият брой 23 на вестник „Фрамар“ - изображение
Някога замисляли ли сте се защо не виждате деца с увреждания да се забавляват?
Отговорът е безкрайно прост - защото в България няма построени адаптирани площадки за тях. Сдружение "Азбукари" направи такава в София, а в момента се събират средства за втора - във Велико Търново. Ще бъдат ли построени и на други места в страната и от кого зависи това? Отговорът ще намерите в интервюто с председателя на сдружение „Азбукари" - Цвета Кирилова.
В новия брой на вестник „Фрамар" ще ви покажем и болезнения свят на едно от най-смелите деца в България - Радост, която страда от булозна епидермолиза. Животът на пеперуденото момиченце е изпълнено с толкова победи над болката, че заслужава най-голямата награда, но тя мечтае само да може да тича боса по сандали... като другите деца.
В брой 23 ви очаква и една голяма българска гордост - Кирил Николов-Дизела, който направи смятаното за невъзможно постижение - покори най-високите върхове на 5-те най-високи планини в България и то за по-малко от 23 часа!
Само на нашите страници ще прочетете още: десетте заповеди за родители от Януш Корчак; кои са най-ценните трикове за здрава коса; как сами да пречистваме въздуха и още много интересни и любопитни статии.
Пожелаваме ви приятни минути с новия брой на вестник „Фрамар", чийто електронен формат може да прочетете тук!
5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА