Начало Здравна медиа Здравни новини Онкоболна жена загуби гърдата си след глад и лечение с добавки

Онкоболна жена загуби гърдата си след глад и лечение с добавки

Онкоболна жена загуби гърдата си след глад и лечение с добавки - изображение

44-годишна онкоболна жена е загубила гърдата си, след като се е доверила на биорезонансно лечение с гладуване на руски лекар, практикуващ в страната.

Нетрадиционната терапия е продължила около два месеца, вследствие на което туморът е нараснал изключително много.

През октомври месец жената търси помощ от специалистите в Онкодиспансера в столицата. Тя е постъпила с огромен авансирал тумор на лявата гърда и влошено общо състояние. Специалистите на лечебното заведение са реагирали веднага – подложена е на лечение, направени са й кръвопреливания и са я захранили, за да се възстанови. Въпреки че туморът е бил доброкачествен, се е наложило отстраняването на гърдата и прилежащата мускулатура поради достигнатите внушителни размери – тумор от 3,1 килограма с размери 24/38/40 см.

Пациентката можеше да запази гърдата си, ако се бе подложила на сигурно лечение в болница. Съветвам хората да се доверяват на традиционната изпитана медицина“, коментира проф. д-р Елена Александрова, началник на Отделението по мамология и реконструктивна хирургия в СБАЛ в интервю пред Bulgaria ON AIR.

Предстоят още изследвания и скенери за пациентката, за да се установи дали има засегнати и други органи.

От здравното заведение съветват всички жени да бъдат отговорни към здравето си дори и с доброкачествени ракови образования. Профилактичните прегледи, хранителният режим, движението и препоръките на специалисти са изключително важни. От съществено значение да не се доверяват на мними лекари, защото това може да им коства здравето и живота.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: medicalnews.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСнимкиЛайфстайлЛюбопитноИсторияЗдравни съветиВидеоПатологияИзследванияЗдравни проблемиАлт. медицинаЛеченияБотаника