Начало Здравна медиа Здравни новини Създадоха ново лекарство за стимулиране на мозъка

Създадоха ново лекарство за стимулиране на мозъка

Създадоха ново лекарство за стимулиране на мозъка - изображение

Ново лекарство за стимулиране на мозъка може да се окаже "най-голямото събитие в човешката история", смята британският учен и космолог Стивън Хокинг.

В скорошно интервю за сп. "Форбс" 74-годишният Хокинг споделя, че мозъкът му функционира по-успешно отвсякога, до известна степен именно заради въпросното вълшебно хапче.

Лекарството представлява уникална комбинация от естествени витамини и минерали, която "отключва" неподозирани умствени възможности.

Коментарът на специалистите е, че тази добавка действително няма аналог сред мозъчните стимулатори и е възможно най-добрият избор за подобряване на паметта, изостряне на вниманието, повишаване на концентрацията и енергията.

"Мозъкът е като мускул. Той трябва да бъде трениран и подпомаган по начина, който използват културистите с тази разлика, че ще го правите не за тялото, а за мозъка си", допълни Стивън Хокинг.

Екипът от Харвардския университет, създал добавката, вече я е патентовал и е продал правата на производители.

Снимка: freeplaying.it

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСпортЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлХранене при...БотаникаИсторияЛеченияКлинични пътекиПсихологияАлтернативна медицинаФизиологияПатологияОрганизацииМедицински изследванияСпециалисти