Начало Здравна медиа Здравни новини Хил клиник работи с новите швейцарски филъри

Хил клиник работи с новите швейцарски филъри

Хил клиник работи с новите швейцарски филъри - изображение

Отмина времето на лицата с голям обем и много филъри. Днес тенденцията в естетичната дерматология е по-малко като количество, но поставени майсторски хиалуронови пълнители. Самите продукти стават все по-меки, еластични и пластични. Разбира се най-важно е умението на лекаря да постави точната доза в правилните места на лицето, за да не се получи свръхкорекция.
Естетичните дерматолози в Хил клиник са съвършени в техническо отношение – те поставят филърите така, че да се запази естествената визия и максимално добре да се коригират несъвършенствата.  Швейцарските продукти Belotero предлагат отлична възможност за оптимална кожна интеграция и натурално запълване на кожни бръчки и депресии.
При серията Белотеро хиалуроновата киселина е двойно кръстосано свързана чрез патентована СРМ (Cohesive Polydensified Matrix) технология, която минава през 5 етапа и завършва с термално пречистване. Постигам прекрасни резултати в естетично отношение. В същото време съм спокойна, че продуктът, който инжектирам, е биосъвместим и няма странични ефекти. Използвам различните видове филъри от серията за възстановяване на изгубени с възрастта или поради рязко отслабване обеми в средната част на лицето, както и при дами с марионетни и назолабиални бръчки. Вариантът с лидокаин е подходящ за пациенти с по-нисък праг на болка и осигурява повече комфорт при работа.“ разказва д-р Румяна Кожухарова от Хил клиник.Често след процедурата, когато видят лицето си в огледалото и харесат новата си визия, пациентите питат колко дълго ще се задържи резултатът. Спецификата при хиалуроновите филъри е такава, че ефектът е незабавен и продължава във времето, но не е перманентен. В зависимост от възрастта и стила на живот филърите бавно се резорбират. В общия случай корекцията се задържа около 6-8 месеца, след което процедурата трябва да се повтори.
Освен четири филъра (Soft, Balance, Intense, Volume) серията  има и мезотерапия, съдържаща хиалуронова киселина и глицерол. Чудесна е за рехидратация и възстановяване на сияйността и еластичността на кожата. Само след 1-2 терапии кожата е по-свежа, изгладена, еластична.“ допълва тя.

Представянето на филърите Belotero за първи път в Хил клиник е комбинирано със специална цена – 20% отстъпка от обичайната им стойност. Първоначалната консултация с естетичен дерматолог в клиниката е безплатна, ако се запази предварително час на 02 439 3131.

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИнтервютаЛюбопитноЛайфстайл