Начало Здравна медиа Здравни новини Премиера на първия био филър в Хил клиник

Премиера на първия био филър в Хил клиник

Премиера на първия био филър в Хил клиник  - изображение

По време на уъркшоп в Хил клиник дерматолозите д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова за първи път в България работиха с уникалния органичен имплант Algeness. Продуктът е резултат от 10 години научни и клинични опити и се счита за първият 100% натурален и биоразградим имплант. Основните му преимущества са високо качество, занижен риск от алергични реакции и липса на химикали във формулата му. Уъркшопът в столичната клиника се проведе под супервайзърството на прочутия д-р ?mer Buh?em, който е сред най-известните практици в южната ни съседка и Председател на турското дружество по лицево-челюстна хирургия. Органичният имплант, създаден на базата на агарозен гел, дава добър обем, скулптурира елегантно чертите и по естествен начин компенсира следите на времето. Агарозата е напълно природен продукт, полизахарид и не разчита на привличане на вода, както при хиалуроновите филъри, а дава мигновен ефект.

Д-р Валянова: "Самото поставяне отнема повече време, тъй като структурата е специфична, но след това ефектът е отличен – създава обем и скулптурира чертите по естествен начин. Работи се на различна дълбочина в зависимост от концентрацията и зоната, където го ползвам. Възстановяването е бързо и сходно с познатите до момента пълнители. Особено важно е за някои от пациентите ми, че не съдържа разтворители и омрежаващи агенти. В този смисъл Algeness се очертава да стане сред предпочитаните антиейдж и коригиращи продукти."

Д-р Валянова всеки месец гостува в Стара Загора и 12-13 май всички гости и жители на града могат да се възползват от дерматологичната й експертиза, включително и да запазят час за процедура с първия реално органичен филър. Клиника Corio Capillis е любезен домакин на ексклузивната дерматологична сесия с д-р Валянова от Хил клиник през май. Часовете се запазват предварително на телефон: 042 605 590.

За безплатна консултация с естететичен дерматолог в Хил клиник запазете предварително час на телефон: 02/439 3131

премиера на био филър

Източник: hillclinic.com


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияНовиниИнтервютаНормативни актове