Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Имплантиран вибратор за мъже ще дава радост на жените

Имплантиран вибратор за мъже ще дава радост на жените

Имплантиран вибратор за мъже ще дава радост на жените - изображение

Американски изобретател е разработил вибратор за имплантиране при мъжете, който ще придава повече удоволствие от секса.

Създателят на устройството Lovetron9000 е жител на щата Юта - Рич Лий. Работата върху устройството е отнело няколко месеца. Той обяснява, че вибраторът трябва да се постави под срамната кост на пениса, което ще позволи той да вибрира. Това ще направи секса в пъти по-приятен и удовлетворяващ както за жените, така и за мъжете.

Устройството ще подобри сексуалния живот на много двойки. Създателят му е уверен, че това ще се отрази както на семейните отношения, така и на личното здраве. Вибраторът ще спомага за по-чести оргазми, което от своя страна ще подобрява кръвообращението и ще контролира вегетативната нервна система на човек. По-добрата удовлетвореност носи спокойствие и креативност на всяка личност.

" Направих запитване и се установи, че много мъже вече са заинтересувани от вибратора, просто са притеснени от неизвестното. Жените са по-сериозни в това отношение. Считам, че той ще внесе радост и разнообразие сред сексуалния живот на много хора. Имплантирането на различни устройства ще подобри човешките възможности в бъдеще", коментира Рич Лий.

Рич вече е обединил усилията си с компания, която ще помогне за разработването на първия прототип. Той ще може да се появи на пазара след три – четири месеца.

Устройството се имплантира в клиника под ръководството и наблюдението на специалисти. Процедурата е минимално инвазивна и отнема минути.

Снимка: Intimate Health Help, therooster.com
Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИсторияЛайфстайлЛюбопитноТестовеСнимкиНовиниХранене при...ФизиологияЗдравни съветиАнкетиСпортКлинични пътекиДиетиЛеченияАнатомияСпециалистиБотаникаМедицински изследвания