Начало Здравна медиа Анкети Здравна култура Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Диабет в най-общи линии е високи /над нормите/ нива на кръвната захар. В България има над 500 000 регистрирани болни. Но и много повече хора, които никога не са проверявали кръвната си захар. Началните симптоми като сухота в устата, лесна уморяемост, често уриниране, постоянна жажда са често пренебрегвани, а когато стане прекалено късно, много трудно може да се върне нормалното състояние на нещата.

Казват, че диабетът е болест за "интелигентни хора, с добър самоконтрол и дисциплина". Хранителният режим, редовният прием на лекарства и добавки, спортът и нормалният начин на живот гарантират здраве.

С тази анкета искаме да проверим какво е разпространението на болестта диабет сред интернет аудиторията на www.framar.bg. Бихме се радвали всички да са здрави, уви, това няма да е възможно. Ако никога не сте проверявали нивата на кръвната си захар, направете всичко възможно да го направите. Може да ви спести много проблеми в бъдеще.

Няколко полезни страници:

Здравен проблем Диабет

Интерактивен тест - Какво знаем за заболяването Диабет

Анкета "Колко често проверявате кръвната си захар?"

Няколко лесни за следване инфографики, които ще ви покажат най-важните неща за заболяването диабет

 

 

ГЛАСУВАНЕ

РЕЗУЛТАТИ

4.6, 7 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ АНКЕТАТА

АНКЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияВидеоЛеченияСнимкиЗдравни проблемиХранене при...НовиниИзследванияТестовеПатологияИсторияБотаникаЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноИнтервютаДиетиХрани и ястияСпортОрганизацииАлт. медицинаПсихологияКлинични пътекиСпециалистиПроизводители