Лазаня за "Гинес"
Краков падна в краката на Марио Балотели с лазаня за "Гинес". Местен италиански ресторант изготви най-големия до сега специалитет от Апенините. Той тежи 4,8 тона, а готвачите са се потили 10 часа край фурната, за да зарадват сънародниците си.
Вкусотията е била разделена на 10 000 парчета, част от тях бяха пратени в лагера на "Скуадра адзура", а на останалите ще се радват тифозите. "Не знам дали играчите са я опитали. Може би са на диета, но все пак сигурно са си чопнали малко", обяви собственикът на ресторанта Джанкарло Росо.
СТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- Джоб пица с кори за лазаня
- Топ 10 на най-бързите спринтьори в историята
- Лазаня с тортила, чедър и кайма
- Лесна лазаня с патладжан и рикота
- 7 жени от Книгата на Гинес, до които трябва да се докоснете, за да се уверите в тяхната реалност
- Лазаня със спанак и тиквички
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Лазаня с кайма, гъби и сос Бешамел
- Лазаня с плънка от пилешко и зеленчуци
- 15 души с невероятни тела, вписани в Книгата за рекордите на Гинес
Коментари към Лазаня за "Гинес"