Начало Здравна медиа Любопитно Отслабване и спорт Отслабване...с Цефамадар - природен хомеопатичен продукт

Отслабване...с Цефамадар - природен хомеопатичен продукт

Отслабване...с Цефамадар - природен хомеопатичен продукт - изображение

Всеки съвременен човек е застрашен от наднормено тегло. Този проблем е не само бич в нашата западна култура от естетическа гледна точка, а се третира като социално значимо заболяване заради множеството усложнения. Здравословните проблеми настъпват постепенно, натрупват се и ескалират. Когато се сблъскаме с тях, рядко обръщаме внимание на първопричината - наднорменото тегло и е изключително трудно да променим начина си на живот с разнообразно, балансирано хранене и двигателна активност. В България около 35% от жените, 25% от мъжете и около 10% от децата са със затлъстяване по оценката на телесното тегло според Световната здравна организация.
След много неуспешни опити да се създаде медикамент, който ефективно да намалява теглото и заедно с това да няма странични действия, на помощ идва едно растение от Далечния изток - Calotropis gigantean /мадар/. Познат на китайската медицина и индийските лечебни практики от хилядолетия, този дървообразен храст от сем. Asclepiadaceae разкрива лечебните си свойства на докторите от Европа и САЩ в борбата им с наднорменото тегло. Активната субстанция, извлечена от корените на мадара, въздейства на централната нервна система , на този дял на мозъка, където се намира центъра на глада. Ефектът е понижаване на апетита и овладяване пристъпите на вълчи глад.
Лекарственият продукт Цефамадар съдържа 250мг активно вещество от корените на мадар в четвърто децимално разраждане според указанията на Немската хомеопатична фармакопея. Цефамадар e безопасен за приложение дори за деца над 4г.. Всъщност Цефамадар е единственият лекарствен продукт за лечение на наднормено тегло при деца и юноши.
Ефективността и поносимостта на Цефамадар се доказва в редица научни и клинични изследвания, проведени в Германия и България, които затвърждават резултатите: над 90% от хората с наднормено тегло отслабват по щадящ и поносим начин чрез потискане на апетита.

Препаратът се препоръчва за

  • продължителна терапия,
  • без странични действия,
  • без привикване,
  • без изчерпване на ефекта.

За Framar.bg: Севекс Фарма

Още по темата:

3.4, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияБотаникаЛюбопитноЗдравни съветиСпортХранене при...Алтернативна медицинаЛайфстайлЛеченияСнимкиИсторияНовиниСпециалистиАнкетиОрганизацииПроизводителиЗаведенияНаправления в медицинатаДиетиТестовеИнтервютаЗаболявания (МКБ)Медицински изследванияЗдравни проблемиПсихологияРецептиКалкулатори