Пуканките са полезни за храносмилането и предпазват от рак
Пуканките предпазват от рак, полезни са за кръвоносните съдове и за храносмилането.
Това твърди Катрин Колинс, специалист по хранене в лондонската болница "Сейнт Джордж".
"Много хора не знаят, че пуканките намаляват риска от сърдечен удар и рак. Само 30 грама пуканки са по-полезни от дневната порция интегрален ориз и интегрални тестени изделия", допълва още Колинс.
Пуканките съдържат 3 пъти повече фибри, отколкото същото количество слънчогледови семки. Те също така съдържат витамин Б, регулират нивото на захарта в кръвта и намаляват лошия холестерол.
Изследването показва, че ползите от пуканките се крият в голямото количество на антиоксиданта полифенол, унищожаващ свободните радикали, които предизвикват болести като рак и сърдечни проблеми.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ИННОВА МАШИНА ЗА ПУКАНКИ HOT & SALTY TIMES V0101011
ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ЗА РАКА - ПРОФ. ДАВИД ХАЯТ - ИЗТОК - ЗАПАД
ХРОНИКИ НА РАКА - ДЖОРДЖ ДЖОНСЪН - ИЗТОК - ЗАПАД
РАКЪТ: МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ИВАН НЕУМИВАКИН - ЖАНУА 98
РАКЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН - Отец Романо Заго от Ордена на францисканците минорити
ГАНОДЕРМА RG капсули * 30 DXN
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Натурални средства срещу газове и подут корем
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Алтернативно лечение на забавена чревна перисталтика
- Как гладът убива рака
- БЦЖ ваксина
Коментари към Пуканките са полезни за храносмилането и предпазват от рак