Начало Здравна медиа Любопитно Отслабване и спорт Сдобийте се с мечтаното бразилско дупе

Сдобийте се с мечтаното бразилско дупе

Сдобийте се с мечтаното бразилско дупе - изображение

  Стегнатото дупее мечта за повечето жени, но съвсем не е непостижимо, както си мислят повечето представителки на нежния пол

  • Застанете на колене на пода, изпънете ръцете напред и плавно, бавно сядайте на петите си. Не се изгърбвайте и се опитайте да стегнете максимално мускулите на корема и таза. Изчакайте така около 5,6 секунди и застанете в начална позиция. Направете упражнението 10 пъти.
  • Застанете отново на колене, но този път поставете ръцете си върху пода. Повдигнете леко единия си крак, като стягате едновременно с това дупето и корема, сгънете крака и отпуснете. Сега пробвайте с другия крак. Направете упражнението 10 пъти.
  • Легнете на пода по гръб, отпуснете ръцете до тялото, разтворете леко краката и свийте колената. В тази поза повдигайте плавно таза нагоре, отпуснете. Направете 20 повторения в три серии.
  • Сега легнете по корем на пода, главата сложете върху ръцете. Повдигнете краката нагоре изправени, не опирайте в пода. Направете го 20 пъти в три серии.

  За да постигнете по-бърз ефект, трябва правите упражненията по два пъти в седмицата, може и повече. Постоянството е изключително важно, за да се добиете с дупе-мечта.

За Framar.bg:

3.6, 7 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноСпортВидео