Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки

Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки. Твърдението е на индийски учени и е потвърдено от Американското химическо общество.
Досега изследвания с мишки показваха, че при рак на простатата капсаицинът убива ракови клетки, а здравите клетки остават незасегнати.
Според учените капсаицинът се свързва с мембраната на ракова клетка и в резултат клетъчната мембрана се разделя на части. Специалистите все още работят по опознаването на молекулярната пътека, която предизвиква въпросната реакция, но са убедени, че следващи изследвания ще позволят да се открият пътища за постигане на същия ефект в противоракови терапии.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Натурални средства срещу липоми
- Сънотворен мак, Опиумен мак, Мак-градински, Питомен мак
- Преднизон
- Как гладът убива рака
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Лечение с циклофосфамид
- ЯМР на гръден кош
- Доброкачествени тумори
- КП № 240 ПРОДЪЛЖИТЕЛНО СИСТЕМНО ПАРЕНТЕРАЛНО ЛЕКАРСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ НА ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ СОЛИДНИ ТУМОРИ И СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО УСЛОЖНЕНИЯ
- Лъчетерапия
Коментари към Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки