Начало Здравна медиа Научни презентации Лифтинг на лице с Aptos

Лифтинг на лице с Aptos

Лифтинг на лице с Aptos - изображение

Естетичните дерматолози на Хил клиник д-р Валянова и д-р Ванеска преминаха обучение за напреднали под ръководството на прочутия д-р Марлен Суламанидзе. Уъркшопът беше за работа с конците Aptos, които са първите в света конци на лифтинг и ревитализация. 

Д-р Суламанидзе е самият създател на конците Аптос, автор на методиката за въвеждането им и конструкцията на продуктите, както и притежател на 18 световни патента в естетичната медицина. От момента на създаването им през 1996 г. конците са непрекъснато усъвършенствани. В момента се работи с най-добрите и оптимизирани като състав и структура лифтинг конци. Те обещават дългосрочен ефект като гарантират подобрение в състоянието на кожата при всички пациенти, включително тези с напреднала птоза на тъканите и бръчки.

Технологията е минимално травматична и за разлика от пластичната хирургия няма време за възстановяване. Естетичните дерматолози на Хил клиник от години работят с мезоконци, но за първи път в страната ще се ползват Aptos. Тяхното поставяне е по-сложно и може да се изпълнява само от много опитни лекари, но ефектът им е налице веднага. Промяната се вижда веднага след приключването на процедурата, а само седмица-две по-късно лифтингът е достигнал своя максимум. Резултатите се запазват до 2 години, като след това лицето продължава да изглежда по-младо за възрастта си. 

Различните видове Aptos се прилагат в зависимост от състоянието на кожата - от леки през умерени до сериозни инволютивни изменения на лицето, шията и др. части на тялото. Поставят се амбулаторно, с помощта на специални канюли чрез микроубождания. Веднага след терапията пациентите могат да се върнат към обичайните си ежедневни дейности. Ограничават се за кратко масажите, интензивния спорт и сауна/парна баня. Конците могат да се съчетават и с други естетични методи като плазмотерапия, мезотерапия, дермални временни филъри и ботокс. 

За повече информация: 02 439 3131

Статия с рекламно/информационно съдържание, преодоставена от екипа на Хил Клиник, България

 

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ИнтервютаСпециалистиНовиниЗаведенияВидео