Начало Здравна медиа Видео Доц. д-р Емил Ковачев - Какво трябва да знаем за репродуктивното здраве?

Доц. д-р Емил Ковачев - Какво трябва да знаем за репродуктивното здраве?

Доц. д-р Емил Ковачев - Какво трябва да знаем за репродуктивното здраве? - изображение

Често плановете за дете са съпроводени с неуспехи и дългогодишна борба за така желаното бебе.

За проблемите, свързани с репродуктивното здраве, стерилитета и лечението му – разговаряме с доц. д-р Емил Ковачев, управител на Акушеро-гинекологичната болница във Варна и председател на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

ВидеоЛайфстайлНовиниИсторияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноАлтернативна медицинаКлинични пътекиПсихологияСпортСоциални грижиНаучни публикацииМедицински изследванияФизиологияЛеченияЗдравни проблемиНормативни актовеСпециалистиПроизводителиИнтервютаХранене при...Ботаника