Съвременни аспекти на храненето- Десета конференция по хранене, 2019, град Варна

Проведе се Десетата конференция по хранене, на която присъстваха специалисти като проф. д-р Божидар Попов, проф. Петър Атанасов, доц. д-р Даниела Попова, доц. д-р Дарина Найденова.
Край Варна бяха дискутирани физиология и биохимия на храненето, съвременни хранителни технологии, микробиомът, хранителна политика и безопасност на храните.
MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.
MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия
Източник на илюстрацията: youtube.com
FRAMAR.BG канал в YOUTUBE | FRAMAR.BG канал във VBOX7 |
ВИДЕОТО е свързано към
- Здравни новини
- Д-р Меглена Коларова - 1 декември - Световен ден за борба със СПИН
- История на Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" - Варна
- Проф. д-р Зорница Златарова д.м.н.
- Доц. д-р Клара Докова - Регистрите за инсулт - инструмент за превенция на заболяването
- Д-р Лиляна Мирчева: Сърдечната недостатъчност – какво още не знаем за сърцето?
- Доцент Ружа Панчева, д-р Албена Тонева – Хранителен статус при деца с аутизъм - лекция
- Ползите от калолечението на морския бряг
- Д-р Елеонора Димитрова - Химиотерапията - втората най-страшна дума след диагнозата "рак"
- Доц. д-р Николай Сапунджиев - Отосклерозата - тихата опасност
- д-р Фенни Юнита провежда обучение по акупунктура за медицински специалисти във Варненския медицински университет
Коментари към Съвременни аспекти на храненето- Десета конференция по хранене, 2019, град Варна