Начало Здравна медиа Видео Научни Доц. д-р Коралия Тодорова, д.м.: Депресията по време на бременност

Доц. д-р Коралия Тодорова, д.м.: Депресията по време на бременност

Доц. д-р Коралия Тодорова, д.м.: Депресията по време на бременност - изображение

Очакването на нов живот е повод за щастие, но понякога небето е помрачено от тъмните облаци на притеснения, стрес и дори депресия.

Защо някои бременни изпадат в депресия и как може да се разпознаят признаците на това състояние? Вярно е, че при бременните хормоналното ниво се променя, настроенията им са променливи и понякога са безпричинно раздразнителни, тъжни или ги обхваща внезапна радост.

За съжаление, понякога тези състояния преминават в депресия, която според изследванията се среща два и дори три пъти по-често при жените, отколкото при мъжете. Тя е сериозно душевно страдание. MU-Vi.tv представя доц. д-р Коралия Тодорова, д.м.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 

 Официален Youtube канал

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоПсихологияЛюбопитноАлт. медицинаИзследванияЗдравни съветиНовиниЛайфстайлСоциални грижиХранене при...СнимкиЛеченияСпортАнкетиТестовеЗдравни проблемиБотаникаИсторияКлинични пътекиПатологияНаучни публикацииФизиологияСпециалистиНормативни актовеПроизводителиИнтервюта